top of page

Daar is ie dan!

Bijgewerkt op: 4 apr. 2022

Mijn website is live! Het heeft even geduurd, maar ik ben trots op het resultaat. Lees verder over hoe bartvanderlinden.nl is ontstaan en hoe ik coaching bij zelfonderzoek en trainingen aanbied. En waar bewust aanwezig zijn en de vraag 'wie is ik' centraal staan.bartvanderlinden.nl
Yeah! Frisse, nieuwe website staat live!


Sinds een jaar of 10 of 15 had ik al een eigen domeinnaam bartvanderlinden.nl. Al die tijd heb ik die gebruikt voor mijn emailadres, maar verder nooit voor een website. Laatste 2 à 3 jaren stond er wel een hele mooie aankondiging. 'Under Construction' luidde deze. Met een achtergrond van aanspoelende golven op een strand. Dat zag er fijn uit, al zeg ik het zelf.

previous and under construction website bartvanderlinden.nl
dit was lange tijd het beeld op mijn website

Jaren later zelfstandig ondernemer geworden om interim opdrachten in te vullen binnen het ICT-werkveld onder de bedrijfsnaam onessence. Als interim IT manager, informatiemanager, projectmanager, etc. En dat doe ik nog steeds.


Als naam had ik ooit eens onessence bedacht. Jawel, met kleine letter ipv hoofdletter. Een samentrekking van 'one' en 'essence'. Gebaseerd op het ene inzicht dat niets los staat van het ander. Klinkt vloeiend en koos deze met het idee om ooit eens wat meer mijn coaching onder de aandacht te brengen, trainingen te verzorgen, en wat er nog allemaal uit ontstaat. En natuurlijk als handelsnaam voor mijn interim opdrachten.


Maarrr... Samen met Ingrid Nieuwenhoff ga ik de training 'zijn met wat er is' geven. Een mooi aanleiding voor een website! Uiteindelijk gekozen voor mijn eigen naam, als label onder onessence en ook met kleine letters: 'bart van der linden'. Lekker fris kleurtje erbij. Leuke uitdaging ook om mijn eigen website te maken. Het design en de keuzes er in, en alle duizenden en duizenden (!) mogelijkheden van het websitepakket. De eerste teksten waren dan weer minutenwerk. Als ik daar eenmaal even voor zit en er in kan zakken, stroomt het er vanzelf wel uit. Dat scheelt weer. Verder ontzettend vermakelijk en leerzaam. De SEO gedaan en nu wat beter te vinden via de zoekmachines. Nu nog promotie enzo. Mocht je mijn website / blogposts willen delen, graag! Mijn dank.


Ik had er even aan gedacht om mij voor te stellen in deze eerste blogpost, maar op de website staat natuurlijk al een aardig stukje. Je zou die kunnen lezen.Het maakt mij nieuwsgierig en wakker om mee te mogen kijken met jouw proces en ruimte en perspectief te kunnen bieden, zodat jij dit kan gebruiken om tot eigen inzichten te komen.


Laat ik dan maar vertellen wat ik doe. En waarom. Coaching dus. Of eigenlijk mensen bewust maken van (pieker)gedachten, gedachten-/gedragspatronen, overtuigingen, aannames en dat soort zaken. Met daarmee de ruimte om in te zien wat deze werkelijk zijn, er doorheen te prikken, ze te doorzien. Vanuit eigen ervaring weet ik hoe fijn dit is, wanneer deze gedachten, patronen, aannames en overtuigingen worden doorzien. Zeker als ze niet helpend zijn! En het heeft geholpen om mijn vraag 'wie is ik' te kunnen doorzien. Dat gaf mij een hoop rust, helderheid en ruimte. Ruimte en vrijheid om te leven! Een soort bevrijding dus. Daarnaast vind ik het ook interessant wat bij jou speelt. Het maakt mij nieuwsgierig en wakker om mee te mogen kijken met jouw proces en ruimte en perspectief te kunnen bieden, zodat jij dit kan gebruiken om tot eigen inzichten te komen. Misschien helpt het jou wel in je zelfonderzoek, de vraag wie of wat je bent. Anyway, ik vind het leuk om te doen. En het gebeurt gewoon, moeiteloos. Leuk topic voor een andere blogpost.


--bart

Comments


bottom of page