top of page

training
zijn met wat er is

zaterdag 1 oktober, Eindhoven

Heb je weleens een chocoladereep opgegeten
om de leegte niet te voelen?

Herken jij dat je soms met een gevoel zit of dat er continue allerlei gedachten rondwaren? Of situaties waar je zelf niet om hebt gevraagd? En dat jij het liefst iets anders wilt! Weg bij dat gevoel, dat die gedachten verdwijnen, of weg uit die situatie. 

 

Er zijn allerlei trucjes en strategieën om weg te lopen uit situaties of die te vermijden en voorkomen. Zoals het opeten van die chocoladereep om de leegte niet te voelen, of het jezelf anders voordoen omdat je denkt dat je niet goed genoeg bent. En zo hebben we er allemaal talrijke. Vallen ze jou op? Of herken je het niet willen voelen, ontkennen, vervelende situaties waar je uit wilt, bedolven worden onder gedachten? 

De trucjes en strategieën hebben 1 ding gemeenschappelijk: ze werken tijdelijk! Dus dat betekent dat je in no-time weer in zo’n situatie zit. Misschien iedere keer wel groter, heftiger. 

 

Wat als je gewoon kunt ‘zijn met wat er is’? En daarmee het aangaan van de realiteit. Situaties (h)erkennen en gedachten zien. Emoties toelaten en doorvoelen. Niet meer jezelf op slot zetten.

Wat je volledig doorvoeld geeft uiteindelijk altijd rust. Fysiek is dit in je lichaam te voelen door ontspanning. Mentaal geeft het vaak minder ruis en meer helderheid. 

In de training ‘Zijn met wat er is’ bieden wij, Ingrid Nieuwenhoff en Bart van der Linden, handvatten aan. We nemen je mee om te observeren en te doorvoelen van wat er is. Dit doen we met oefeningen als meditatie, licht lichaamswerk, inquiry en herhalende vraag.

voordelen?

meer rust

meer bij jezelf

minder ruis

helderheid

focus

ontspanning

Ben je bezig met of heb je interesse in zelfonderzoek en persoonlijke ontwikkeling? Je bent welkom om mee te doen aan deze training. 

Schrijf je in en ontvang huiswerk voor de training. We vragen je niet veel, maar een stukje voorbereiding kan zorgen voor de juiste mindset om naar deze training te komen. 

Ingrid-1024x684.jpg

Over Ingrid...

Ingrid startte haar pad in zelfonderzoek ooit met gelukkig(er) willen zijn en de vraag ‘wat heb ik te doen in dit leven?'. Tegenwoordig richt ze zich op zijn met wat er is en volgen van wat kloppend voelt. 
Ingrid heeft een frisse energie waarin anderen vaak rust en ruimte ervaren. Ze helpt je met haar scherpte en precisie graag naar de kern van wat er is en te ontdekken wat je écht wilt. Ze werkt als coach en sparringpartner en geeft trainingen. Je vindt daar meer over op ingridnieuwenhoff.nl


 

IMG_7103_edited.jpg

Over Bart...

Bart vindt het leuk om gedachten, overtuigingen, aannames en andere mentale constructies door te prikken. Hij biedt vanuit aanwezigheid en ruimte een ondergrond, voor bijvoorbeeld het doorvoelen van emoties en aankijken van angsten. Om een stukje met je mee te lopen op de ontdekkingsreis van zelfonderzoek en jouw vraag ‘wie is ik?’. 

Bart werkt als interim manager, coach en trainer. Zie bartvanderlinden.nl voor meer informatie.

praktisch

datum:

zaterdag 1 oktober 2022

door:

Ingrid Nieuwenhoff en Bart van der Linden

kosten:

vanaf 99 euro incl. lunch, koffie/thee

er is plek voor maximaal 12 deelnemers

tijd:

10:30 - 17:00

inloop:

10:00

locatie:

annuleren:

Is de gevraagde bijdrage hoger dan je kunt uitgeven? Neem contact met ons op, we gaan graag in gesprek met je over wat voor jou en ons een passend bedrag is.
 

Neem voor meer informatie contact op met:

info@ingridnieuwenhoff.nl of info@bartvanderlinden.nl

bottom of page